avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata retroactiva a impozitului pe venit al romanilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata retroactiva a impozitului pe venit al romanilor care muncesc in strainatate

Care este situatia unu roman aflat la munca in strainatate si rezident fiscal in Romania(dupa actualul cod fiscal)si care nu a platit niciodata impozit in Romania pe venitul din strainatate?Va trebui sa plateasca retroactiv de la data clarificarii situatiei rezidentei fiscale?Daca da ,de cand?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
Danashushu, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica venituri din afara ue si plecati mai mult de 6 luni din tara valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Daca am venituri din afara UE dar lipsesc din tara mai mult de 183 zile pe an, trebuie sa declar aceste venituri? Si daca le declar se vor ... (vezi toată discuția)
Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)