avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In ce categorie se incadreaza cresele pentru copii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In ce categorie se incadreaza cresele pentru copii?

Sunt cetatean roman rezident fiscal in Romania.Detin o afacere pe teritoriu strain .Aceasta e pe numele meu ca cetean al acelei tari(am dubla cetatenie).Avand in vedere ca legea fiscala a Romaniei spune sa platesc impozit pe venitul obtinut ,ma puteti lamuri in ce categorie se incadreaza cresa?
Prestari servicii,societate comerciala????Sunt in ceata.Si cum se va calcula acest impozit?Ce alte taxe trebuie sa platesc statului roman pt aceasta firma?

Alte discuții în legătură

Rezidenta fiscala Danashushu Danashushu Buna ziua. Am plecat in Kuweit 1996 si detin afaceri legale pe acest teritoriu.Sunt casatorita cu cetatean strain care are contract de munca aici.Copiii sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit profit pentru un cetatean strain uk nerezident in romania. aurab59 aurab59 Care sunt obligatiile societatii pentru plata facturii emise in baza unui contract de prestarii servicii incheiat de societatea noastra cu un cetatean strain ... (vezi toată discuția)
Acordarea cetateniei romane laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Cumnatul meu are dubla cetatenie:turca si daneza.Este casatorit cu sora mea (cetatean roman) de 9 ani si are 5 ani de sedere (intrerupta)in Romania.Are ... (vezi toată discuția)