avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un spital de stat poate impune psihologul spitalului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un spital de stat poate impune psihologul spitalului unui pacient?

As vrea sa știu dacă este legal ca un spital de stat sa impuna unui pacient doar psihologul spitalului deși sunt și alții din Colegiul Psihologilor din Romania? Nu se îngrădește libertatea pacientului de a merge unde dorește?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:46, 12 Aprilie 2018
cred (fiindca nu sunt sigur) ca spitalul raspunde de calitatea serviciilor medicale ce le asigura. prin intermediul personalului sub contract. nu are cum sa va garanteze serviciile unui tert.
daca doriti un psiholog anume, mergeti la cabinetul acestuia.
Am avizul altui psiholog cu aceleași competente,face parte din Colegiul Psihologilor dar nu mi-l primește decât numai cel al psihologului spitalului.Dacă dau în judecata spitalul legal am șanse? Multumesc anticipat!
Aștept răspunsul de la Ministerul Sănătății!

Adrian Dimitriu a scris:

cred (fiindca nu sunt sigur) ca spitalul raspunde de calitatea serviciilor medicale ce le asigura. prin intermediul personalului sub contract. nu are cum sa va garanteze serviciile unui tert.
daca doriti un psiholog anume, mergeti la cabinetul acestuia.

Întrebați Ministerul și spuneți-ne și nouă. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli spital miri2000 miri2000 Un spital de stat poate impune unui pacient numai psihologul spitalului deși altul este în Colegiul psihologilor din România cu aceleași competente? Se ... (vezi toată discuția)
Un spital de stat poate impune unui pacient numai psihologul spitalului miri2000 miri2000 Un spital de stat poate impune unui pacient numai psihologul spitalului deși altul este în Colegiul psihologilor din România cu aceleași competente? Se ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma un sc in cabinet individual de psihologie? neica neica Buna ziua. Lucrez de 4 ani angajata ca psiholog in cadrul unui SC care presteaza servicii de natura psihologica, mai exact efectueaza testari psihologice ... (vezi toată discuția)