avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna seara referitor concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna seara referitor concediu medical

Tatal meu a fost internat la spital de psihiatrie cu depresie severa la externare el avea deja 91 de zile de concediu medical , in continuare nu se simte bine si temporar nu poate munci cum se procedeaza pentru peelungirea concediului medical , medicul din spital nu i-a facut nici un referat sau ceva , mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical nicusor78 nicusor78 buna ziua.de curand am fost operat de ruptura ligament incrucisat anterior si leziune menisc.cand am fost externat,din spital nu am primit concediu medical ir ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artroscopie alexm91 alexm91 Buna seara In data de 08.09.2014 am suferit o artroscopie la genunchi dupa o ruptura de menisc.Medicul care m-a operat mi-a spus ca imi poate da maxim 5 ... (vezi toată discuția)