In seara zilei de 4 februarie 2018, am fost oprit de către un echipaj, iar în urma testării am avut 0,51 mg alcool pur în aerul expirat. Am fost la sânge, mi s-au luat 2 probe, iar între acele 2 probe, polițistul a scris procesul verbal. A doua zi am fost la spital și am platit contravaloarea recoltărilor și a testării probelor, pentru a grăbi procedura, însă din acea zi nu mai știu nimic. Trebuie să primesc vrei hârtie oficială , eventual cu valoarea alcoolemiei în sânge sau de informare a suspendării dreptului de a conduce? Am voie sa conduc până la finalizarea cercetărilor? Cât ar putea dura până dosarul ajunge la parchet. Specific că permisul mi-a fost reținut în acea seară și am primit o dovadă fara drept de a conduce. Vă mulțumesc.
Buna ziua,
Daca ati avut 0,51 in aerul expirat inseamna ca in sange va iesi peste 0,8 deci v-ati ales cu dosar penal.
Va sfatuiesc sa contactati un avocat care sa va acorde asistenta juridica.
mergeti la politie si intrebati care este situatia dosarului dar aveti de asteptat cam un an pana veti ajunge in instanta.
Dosarul se va judeca iarasi cam un an asa caaaaaaaaaaaaa
Alcool la volan
mr.sambo
Buna seara! Problema mea e urmatoarea; in urma verificarii alcoolemiei in aerul expirat, mi-a iesit 0,53 alcool pur, dupa care, am efectuat probele de ... (vezi toată discuția)