avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISE DE EVALUARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISE DE EVALUARE

Buna ziua,

As dori sa stiu daca fisele de evaluare se intocmesc anual si daca pot fi puse la dispozitia angajatului pe ultimii ani!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 18 Aprilie 2018
Criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor trebuie sa fie prevazute in regulamentul intern al angajatorului.

Fisele de evaluare pot fi puse la dispozitia angajatului.
Se refuza punerea la dispozitia angajatului a fiselor de evaluare!
S-a solicita in scris acest lucru ?
da !
Incercati o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta.

HG 905/2017
art.7
....
(3) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia copii ale documentelor existente în dosarul personal, în termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.
(4) Documentele sunt eliberate în copie certificată pentru conformitate cu originalul de către reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana împuternicită de angajator.

.....

Alte discuții în legătură

Incheiere contract munca tantzi_t tantzi_t Mi-am dat demisia in 15.02.2018 si nu mi se da decizia de inchidere si fisa de lichidare ( nu stiu daca asa se numesc !!!). Am nevoie de ele pentru Casa de ... (vezi toată discuția)
Contract PR07ON PR07ON Am pierdut contractul de la fostul loc de munca iar angajatorul refuza sa mi.l ofere. Care sunt pasii legali pe care ii pot urma ? (vezi toată discuția)