avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri Caen Asistent Medical Generalist
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri Caen Asistent Medical Generalist

Buna ziua. As dori informatii referitoare la infiintarea unui punct de recoltare a analizelor medicale. Care este codul caen, si daca pot fii autorizata in calitate de asistent medical. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am si eu o intrebare cu diploma de asistent medical ... Ali Selda Ali Selda Buna ziua!Am si eu o intrebare cu diploma de Asistent Medical Generalist(postliceala),se poate deschide un laborato de analize? (vezi toată discuția)
Infiintare srl - obiect de activitate servicii medicale fara spitalizare SmartSpecial SmartSpecial Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care are ca obiect de activitate principal 8621 - Activitati de asistenta medicala generala si toate activitatile conexe ... (vezi toată discuția)
Documente casa de comenzi haiducu haiducu buna seara . ce documentatie trebuie facuta pentru a infiinta o casa de comenzi (alimente) si ce cod caen ? trebuie depozit ? as dori o lamurire totala . ma ... (vezi toată discuția)