avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am si eu o intrebare cu diploma de Asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am si eu o intrebare cu diploma de Asistent Medical ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare cu diploma de Asistent Medical Generalist(postliceala),se poate deschide un laborato de analize?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 28 Septembrie 2021
NORME din 29 iunie 2007 privind înființarea și autorizarea punctelor externe de recoltare ale laboratoarelor care efectueaza analize medicale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)