avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere indemnizație si stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere indemnizație si stimulent

Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema. Primul meu copil s-a născut pe data de 1 martie 2016. Fiind student (sunt tatăl copilului) am primit indemnizație de creștere a copilului pana ce m-am angajat. După ce m-am angajat am continuat sa iau stimulentul de creștere al copilului, care, din cate am înțeles il voi primi pana ce copilul face 3 ani. Sotia mea urmează sa nască luna viitoare al doilea copil, ea fiind studenta. Întrebarea mea este: putem primi si indemnizație si stimulent in același timp, dat fiind faptul ca tatăl este beneficiarul stimulentului iar mama beneficiara indemnizației. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa nasca in iulie anul acesta si este studenta. Am inteles ca indemnizatia ce o va primi va fi undeva la 1250 lei (85% din ... (vezi toată discuția)