avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in alta localitate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in alta localitate

Buna ziua,
Am avut un credit restant la un IFN de 250 lei. S-a ajuns la executare silita.
Eu locuiesc in judetul Arges iar incuviintarea executarii silite a fost solicitata de catre un BEJ din Bucuresti iar judecatoria Pitesti a admis cererea.
Suma creantei cu penalitati si altele este de 519 lei. Cheltuielile de executare fiind de 841,52 lei.
Doresc sa va intreb daca BEJ din Bucuresti poate executa silit in Pitesti si daca sunt justificate cheltuielile de executare.
Va multumesc
Cu stima, D Iliescu
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
ildor64, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces executare silita- citatie docatalin docatalin Buna ziua, am descoperit aseara pe site-ul judecatoriei Pitesti o actiune de executare silita pe numele meu. Am 2 intrebari: - poate sa fie introdusa o ... (vezi toată discuția)
Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)