avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Delcaratia unica, pfa la norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Delcaratia unica, pfa la norma de venit

Buna ziua! Astazi am intrat in posesia declaratiei unice (212) . Eu sunt pfa cu impozitul la norma de venit iar venitul estimat pe anul 2018 este de 17400 ron .Pfa-ul a fost infiintat in anul 2011. Ce trebuie completata si depusa inteleg dar ce rubrici trebuie completate ????
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfa nou infiintat aurel.vacalie@gmail.com aurel.vacalie@gmail.com Buna ziua, Detin un PFA nou infiintat luna aceasta si as dori sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am legate de completarea declaratiei unice: 1. PFA-ul ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit nykollegeo nykollegeo Buna ziua. Am găsit aproape tot ce trebuie despre obligațiile fiscale ale PFA-urilor,mai puțin despre PFA cu norma de venit. Caenul meu permite opțiunea ... (vezi toată discuția)
Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)