avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica PFA nou infiintat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica PFA nou infiintat

Buna ziua,
Detin un PFA nou infiintat luna aceasta si as dori sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am legate de completarea declaratiei unice:
1. PFA-ul contine 3 coduri CAEN, insa anul aceste voi realiza venit doar pe unul singur. Declaratia unica se compleaza doar pentru acesta sau este necesar completarea ei pentru toate codurile CAEN din PFA, chiar daca nu voi obtine venit pe ele?
2. In 2018 voi obinte venit doar pe codul CAEN 6202 care are norma de venit 30000 RON /2018. Avand in vedere faptul ca sunt angajat cu norma intreaga, beneficiez de acea reducere de 50% ai. norma de venit ajustata potrivit codului fiscal este de 15000 RON. PFA-ul este infiintat cu data de 11.09.2018.
Luand in considerare cele de mai sus, la completarea declaratiei unice ce sume completez in cele 3 rubrici necesare pentru calcularea impozitului pe profit.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
aurel.vacalie@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Delcaratia unica, pfa la norma de venit denisa-m denisa-m Buna ziua! Astazi am intrat in posesia declaratiei unice (212) . Eu sunt pfa cu impozitul la norma de venit iar venitul estimat pe anul 2018 este de 17400 ron ... (vezi toată discuția)
Norme de venit 2013 braila ciprianbr ciprianbr buna ziua vreau sa deschid un ii pe cod caen 9511/9512 pe oricare judetz intru galati, constanta, cluj, am o suma intre 10000-12000 pe braila, judet ... (vezi toată discuția)