avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solutie : admite plangerea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solutie : admite plangerea

Buna ziua,
am fost angajata intr-un proces contraventional cu Politia Rutiera, astazi a fost ultima infatisare si mi s-a comunicat ca se va solutiona cazul. Online la solutie apare Admite plangerea, iar la detalli : admite plangerea contraventionala formulata de petenta. Nu pot inca sa vad hotararea.
Ce inseamna mai exact?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:29, 14 Aprilie 2018
Ca s-a anulat procesul verbal, daca asta ati solicitat.
Multumesc frumos! Iar Politia Rutiera ar mai putea face apel?
Da, Politia Rutiera poate face apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)