avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii administrator firma

Buna seara! Daca sunt angajat la stat pot fi administratorul unei firme nou infiintate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 15 Aprilie 2018
Totul trebuie stipulat in contractul de cesiune, adica modul de plata , transferul dreptului de proprietate etc.
Ultima modificare: Duminică, 15 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Mapsys Mapsys Am o nelamurire, un functionar public simplu asistent dintr-o Primarie, poate sa fie mebru composesor sau chiar membru in cosiliu de administratie al unui ... (vezi toată discuția)
Funcționar public cu pfa nachidil nachidil funcționarii publici cu funcții de execuție au voie sa detina PFA si obțină venituri? (vezi toată discuția)
Functionar public MarySilvy MarySilvy Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca din punct de vedere legal, ca functionar public ( statistician) am dreptul sa iau inca un job part-time. Multumesc (vezi toată discuția)