avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara.

Am o şi eu o problemă daca ma poate ajuta cineva ..
Deci în anul 2017 luna a 6 am plecat din romania in UK,
Şi peste maximum 3-4 luni mi-au scos 2 mandate de arestare europene fiecare mandat este de câte 1 An de corecţie..
Faptele find facute cand aveam 14 anii, iar eii mi-au judecat in lipsă şi fara sa fiu înştinţat..
şI acum aproximativ o luna am fost arestat în anglia, si am m-au dus la curtea de magistraţii si am castigat procesul de extradare, deoarece au condiţii inumane in centrele de reeducare..
Aş vrea sa ştiu cât timp rămân valabile mandatele, şi după cât timp expiră..
Va mulţumesc mult.

Alte discuții în legătură

Mandat extradare din uk in croatia laur35sau laur35sau buna ziua , doresc parerea d-vs.In sept 2014 am fost retinut de autoritatile engleze in urma unui mandat european de arestare .am fost instintat ca ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei rodyk_rody rodyk_rody Buna ziua, in Ianuarie 2011 am fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare, find plecat la munca in uk am decis sa nu ma predau si sa-mi continui viata in ... (vezi toată discuția)
Arestat in anglia extradat in romania cu mandat european al1na85 al1na85 Buna ziua. As dorii sa aflu de la cineva care s-a ocupat de un astfel de caz sau a trecut prin ceva asemanator. Acum 3 ani sotul meu a fost arestat in Romania ... (vezi toată discuția)