avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat extradare din UK in Croatia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat extradare din UK in Croatia

buna ziua , doresc parerea d-vs.In sept 2014 am fost retinut de autoritatile engleze in urma unui mandat european de arestare .am fost instintat ca trebuie sa execut o pedeapsa de 3ani cu executare in croatia ramasa definitiva in anul 2007 , pentru o fapta de de trecere de frontiera din 2001.mentionez ca nu am fost niciodata instiinatat de asa ceva pana acum in momentul arestarii.momentan sant in anglia astept daca va fi cazul aceasta extradare am arest domiciliar de 5 luni .as dori sa stiu daca voi mai putea deschide acest dosar acolo in croatia si ce sanse mai am ca sa se reduca pedeapsa cel putin , sau suspendare ...deja aici in anglia avocatii mei spun ca voi sta cel putin pana in august ., sau daca as putea cere sa fac acesta pedeapsa aici in anglia , nu imi place ideea cu croatia. multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:41, 27 Februarie 2014
Daca sunteti condamnat definitiv singura sansa ar fi sa beneficiati de o rejudecare dupa extradare in Croatia dupa predare daca nu ati fost prezent la proces si ati fost judecat si condamnat in lipsa.
Cred ca ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat croat care sa va faca un studiu de caz si sa va informeze ce variante aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare tariq tariq se emite un mandat de arestare european cand un om are de executat o pedeapsa de un an si 10 luni ? fapta de art.215 va multumesc (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu in alta tara ue Valeriu cosmin Valeriu cosmin Buna ziua.Am fost arestat in 2012 in baza unui mandat European pentru extradare din uk in Romania fiind retinut o luna jumate in inchisoare dupa care eliberat ... (vezi toată discuția)