avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestul la domiciliu in alta tara UE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestul la domiciliu in alta tara UE

Buna ziua.Am fost arestat in 2012 in baza unui mandat European pentru extradare din uk in Romania fiind retinut o luna jumate in inchisoare dupa care eliberat pe cautiune cu conditia de a nu parasi casa in care locuiam intre orele 10pm si 5am.pentru 6 luni dupa care mandatul european fiind respins de autoritatile engleze si eliberandu ma in libertate.in 2016 in baza aceelasi mandat European fiind arestat din nou si eliberat pe cautiune in aceleasi conditi de a nu parasi casa intre orele 10pm si 5m pentru 2 ani si 8 luni timp dupa care mandatul fiind respins din nou de autoritatile londoneze.intrebarea mea este daca timpul acesta de aproape 3 ani cu privare de libertate este s.au a.r trebui dedus din pedeapsa applicata mie din Romania.Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
Valeriu cosmin, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:14, 24 Octombrie 2019
Ar trebui dedusa aceasta perioada a arestului la domiciliu dar incercati sa aveti avocat foarte bun deoarece se impune o foarte buna argumentare juridica.
Ce durata aveti exact de dedus in baza arestului domiciliar?
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am o pedeapsa de 3 ani si o luna.
3 ani si o luna

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui dedusa aceasta perioada a arestului la domiciliu dar incercati sa aveti avocat foarte bun deoarece se impune o foarte buna argumentare juridica.
Ce durata aveti exact de dedus in baza arestului domiciliar?

Ma refeream ce perioada de dedus si nu la pedeapsa aplicata.
O luna jumate inchis plus 3 ani si o luna cautiune fara sa parasesc domiciliu intre orele 10pm si 5am.Problema este ca am cerut deducerea acestui timp cu acte legale dar nu s.a luat in calcul nimic deoarece este ca si cum un control judiciar.
Valeriu cosmin, utilizator

Alte discuții în legătură

Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)
arest domiciliar robertateglas robertateglas Buna seara, va rog frumos sa ma lămuriti si pe mine cu o problema personala. Sotul meu a fost in arest la domiciliu 1 an si 4 luni in baza mandatului de ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)