avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanarea aplicarii pedepsei si confiscarea speciala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanarea aplicarii pedepsei si confiscarea speciala

In ce conditii pot fi recuperate bunurile folosite la savarsirea infractiunii si confiscate daca instanta a pronuntat o hotarare de amanare a aplicarii pedepsei?
Se pot recupera aceste bunuri? In ce conditii?

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui inculpat care a primit o amanare a aplicarii pedepsei si are pe rolul instantei un dosar , acesta poate primi o pedeapsa cu suapendare ... (vezi toată discuția)
Delapidare, proces penal. pot obține amânarea aplicării pedepsei dacă am achitat prejudiciul la termenul dat de judecător? Rebecca199505 Rebecca199505 Astazi am incheiat procesul pentru delapidare. Am achitat tot prejudiciul la termenul dat de judecator ! Si avocatul meu si avocatul partii civile au sustinut ... (vezi toată discuția)
Conducere auto cu alcoolemie mai mare de 0.8 in sange ContSters137621 ContSters137621 \\"Conf. c.p.actual mai exista 2 modalitati de individualizare care nu presupun condamnarea si pe cale de consecinta nici anularea permisului, renuntarea la ... (vezi toată discuția)