avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua ma aflu in austria de 4 ani cu soția si baetelul de 3 anișori si as vrea sa divortez de soția si custodia copilului sa rămână la mine pentru ca ea nu are cu ce il întreține are vârstă de 32 de ani si nu a lucrat nici data si nici in prezent nu lucrează ce ziceți as castiga nu as vrea sa imi pierd băiatul
Cel mai recent răspuns: dumitru gra , utilizator 00:53, 15 Aprilie 2018
Dacă nu va înțelegeți va veti judeca in Austria.
cunoasteti cumva legile in austria
dar daca iau copilul si plec fara ca ea sa stie in germania la părinți ce mi se poate intampla
dar daca iau copilul si plec fara ca ea sa stie in germania la părinți ce mi se poate intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie dumitru gra dumitru gra buna ziua ma numesc dumitru sun căsătorit de 4 ani si am un baetel de 3 anișori ma aflu in austria cu soția si băiatul de la un timp nu ne mai intelegem ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Divort azorel1 azorel1 ma confrunt si eu cu o situatie ciudata. sunt casatorit de 7 ani, in relatie de 11 ani, avem un copil de 2,5 ani, si recent am aflat ca sotia are o relatie de ... (vezi toată discuția)