avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Statul da 40.000 lei pentru izolarea casei?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Statul da 40.000 lei pentru izolarea casei?

Este adevărat ca se da bani de la stat pentru izolarea casei și dacă da cum se procedează
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:22, 15 Aprilie 2018
In 2018, persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor
www.avocatnet.ro/articol_473...
Pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile pentru creșterea eficienței energetice a clădirii. trebuiesc intrunite cumulativ mai multe cerinte,respectiv imobilul sa aiba o suprafata mai mare de 50 de metri patrati si cu un regim de inaltime de maximum P+2E
Se acorda imprumut pentru izolarea termică a casei folosind numai materiale organic-naturale si finisaje compatibile pentru pereti si acoperis =canepa, lana, bumbac-denim reciclat, pluta, celuloza din materiale reciclabile si alte materiale de origine organic-naturala similare
Alta conditie este acea ca solicitantul
„trebuie să fie titularul autorizației de construire pentru casa pentru care se solicită fondurile nerambursabile sau să dețină autorizația de construire, prin preluarea acesteia la momentul dobândirii proprietății terenului, pentru construirea clădirii”.

Solicitantul trebuie sa dovedeasca ca nu are restante la impozitele si taxele locale ori alte datorii la bugetul de stat.-nicimacar amenzi !
Pentru a primit suma, constructia, si terenul nu trebuie sa faca obiectul unui litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normativ acordare echipament de lucru Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi spuneti niste acte normative care sa ma ajute sa intocmesc un [b]normativ pentru acordarea echipamentului de lucru [/b]personalului incadrat ca si ... (vezi toată discuția)
Nssm TomaCotorogea TomaCotorogea Buna ziua, Am si eu o intrebare: prin ce lege sau normativ s-au abrogat NSSM-urile? Eu stiu ca s-au abrogat odata cu legea 319/2006 si HG 1425/2006 dar ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)