avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executarea silita fara somatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executarea silita fara somatie

Buna ziua,situatia mea este urmatoarea,detin un imobil ,iar o persoana are un drept de abitatie pt o camera,nimeni nu locuieste in imobil ,iar eu doresc sa vand accel imobil,persoana respectiva a aflat si a deschis un proces ,,obligatia de a face,, motivind ca nu ii permit accessul in imobil,eu nici nu locuiesc in judet si sunt mai mult plecata la munca in strainatate,accest proces sa deschis,tocmai pt a-mi ingreuna vanzarea imobilului,acum am aflat ca persoana respectiva vrea ca peste 3 zile sa vina cu executorul judecatoresc sa intre in casa,desi camera ei este separata,procesul pe care mi la intentat nu sa terminat are termen pe 25 mai,intrebarea mea este urmatoarea poate accea persoana sa vina cu executorul judecatoresc sa intre in casa atat timp cat eu nu am cunostinta de absolut nici o instintare ca sa obtinut in instanta vreo hotarare de executare silita,nu am primit nici o notificare de la vreun executor judecatoresc,este posibil asa ceva?multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Tripla executare in accelasi contract paula38 paula38 buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua problema mea este urmatoarea ,detin un imobil iar pt o camera este instituit un drept de abitatie viagera ,din diverse motive implicit distrugere am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a locui intr-un imobil paula38 paula38 Buna ziua ,o persoana intr-un contract de vanzare cumparare si-a atribuit dreptul de a locui intr-o camera fara chirie din imobil,accest drept nu este inscris ... (vezi toată discuția)