Buna ziua problema mea este urmatoarea ,detin un imobil iar pt o camera este instituit un drept de abitatie viagera ,din diverse motive implicit distrugere am deschis un proces pt anularea accelui drept ,mi-a fost respins procesul,persoana respectiva nu locuieste in imobil insa ma sicaneaza a intentat o ordonanta prezidentiala prin care spune ca nu are unde sa stea ,desi ea mai detine un alt imobil ,ia fost admisa ordonanta,acum a cerut executarea silita sa intre in imobil,am primit somatie dar sincer nu doresc sa ii permit accesul in imobil pt ca ma amenintat ca va intra cu executorul si imi va da foc la casa,si va face accest lucru pentru ca a mai incercat si in trecut,daca formulez o contestatie la acceasta executare am vreo sansa ,iar dupa sa intentez un nou proces,va rog ajutati-ma,va multumesc.
Aveti cunostinta de locuinta unde sta de fapt?Se poate incerca printr-o contestatie la executare si o cerere urgenta de suspendare a executarii.Daca stiti adresa unde locuieste, mergeti la cadastru si obtineti un extras de informare.
Executare silita
paula38
Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am primit o somatie pt o executare silita,prin care ma obliga sa primesc pe cineva in casa,eu nu ma aflu in tara ,am ... (vezi toată discuția)