avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de donatie intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de donatie intre soti

Buna ziua ,intrebarea mea este urmatoarea ,sunt casatorita,detin un imobil dinaintea casatoriei,as dorii sa donez accest imobil sotului meu,dar pt o camera din imobil mama mea are instituit un drept de abitatie ,eu doresc sa nu mai mentin accest drept de abitatie,motivul fiind simplu ,mama nu este de acord cu acceasta casatorie,pot sa ii donez casa sotului ,fara a mai mentine accel drept de abitatie ,specific ca mama nu locuieste in accest imobil,multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu clauza paula38 paula38 Buna ziua ,am o mare problema va rog ajutati-ma ,detin o casa ,iar pt o camera este instituit un drept de abitatie,doresc sa vand accest imobil ,cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera paula38 paula38 Buna ziua ,problema este urmatoarea ,bunicii cumpara o casa ,in contractul de V-C ,se specifica faptul ca numita,,,x,isi rezerva dreptul de a locui intr-o ... (vezi toată discuția)
Donatie imobil cu drept de abitatie paula38 paula38 Buna ziua ,situatia este urmatoarea ,detin un imobil ,iar pt o camera din accest imobil,este instituit un drept de abitatie ,as dorii ca accest imobil sa il ... (vezi toată discuția)