Personal, am abonament de parcare pe un loc in fata scarii. Intre timp, s-au facut lucrari la strada si s-au schimbat numerele locurilor de parcare ( 1 a devenit 3, 3 a devenit 6 etc ). Locul meu s-a mutat la o alta scara dar sunt vecini al caror loc s-a mutat la alt bloc.
Eu m-am parcat pe locul meu vechi de parcare si m-am trezit cu o NOTA DE CONSTATARE de la primarie care contine si date gresite ( se precizeaza locul de parcare de la strada x. nr 18 - iar locul de parcare este la strada x nr 20 ).
Intrebarea mea este urmatoarea : Ce se intampla daca nu ma prezint la primarie, mi se intocmeste un proces verbal care se va trimite prin posta ? Daca se trimite prin posta iar eu nu il ridic se mai trimite odata sau nu ? Daca nu il ridic ce se intampla ?
Buna ziua !
Este de asteptat ca, neprezentandu- va la primaria, sa primiti un proces - verbal de contraventie, pe care- l puteti contesta in instanta, in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta. Ar fi bine sa va prezentati la organul constatator pentru clarificarea situatiei.
Cu stima !
intrebarea era ce se intampla daca nu ridic procesul verbal de la posta ? Procesul verbal se trimite la posta unde sta maxim 10 zile daca nu il ridica nimeni. Apoi, este trimis inapoi la expeditor care este primaria. Primaria ce face in continuare ? Il mai trimite odata spre mine sau nu ?
Ridicare masina
axl24
Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)