avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda parcare

Salut si mersi anticipat de raspuns

Situatia e in felul urmator :

Personal, am abonament de parcare pe un loc in fata scarii. Intre timp, s-au facut lucrari la strada si s-au schimbat numerele locurilor de parcare ( 1 a devenit 3, 3 a devenit 6 etc ). Locul meu s-a mutat la o alta scara dar sunt vecini al caror loc s-a mutat la alt bloc.

Eu m-am parcat pe locul meu vechi de parcare si m-am trezit cu o NOTA DE CONSTATARE de la primarie care contine si date gresite ( se precizeaza locul de parcare de la strada x. nr 18 - iar locul de parcare este la strada x nr 20 ).

Intrebarea mea este urmatoarea : Ce se intampla daca nu ma prezint la primarie, mi se intocmeste un proces verbal care se va trimite prin posta ? Daca se trimite prin posta iar eu nu il ridic se mai trimite odata sau nu ? Daca nu il ridic ce se intampla ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pauld , utilizator 17:49, 27 Octombrie 2009
Buna ziua !
Este de asteptat ca, neprezentandu- va la primaria, sa primiti un proces - verbal de contraventie, pe care- l puteti contesta in instanta, in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta. Ar fi bine sa va prezentati la organul constatator pentru clarificarea situatiei.
Cu stima !
intrebarea era ce se intampla daca nu ridic procesul verbal de la posta ? Procesul verbal se trimite la posta unde sta maxim 10 zile daca nu il ridica nimeni. Apoi, este trimis inapoi la expeditor care este primaria. Primaria ce face in continuare ? Il mai trimite odata spre mine sau nu ?
Daca tot aveti argumente solide pentru anularea respectivului PV nu vad de ce ati face asa ceva!:)
argumentele pe care le-am prezentat mai sus sunt "solide" dupa parerea dvs. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda - parcare pe loc cu abonament adas1984 adas1984 Buna ziua, Acum o saptamana am parcat masina in fata blocului. Dimineata, m-am trezit cu o Nota de Constatare in parbriz prin care mi se aducea la ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina axl24 axl24 Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)
Libertatea de circulatie / drepturi cetatenesti ALeonard ALeonard buna seara locuiesc intrun oras pe cere-l ador, pentru care platesc impozite si tot ceea ce se cere, dar am o mare nedumerire cu privire la ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)