avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna acordata tatălui pentru concediul de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna acordata tatălui pentru concediul de creștere copil

Bună seara, v-aș ruga dacă se poate sa îmi răspundeți și mie la o întrebare... În momentul de fata sunt în concediu de creștere copil pe care îl voi termina în luna decembrie(2018) și o luna adică ianuarie(2019) ar trebui acordata soțului,primul copil este născut pe 30 ianuarie2017, insa eu sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna septembrie a acestui an(2018) cum procedează tatăl? I se mai acorda luna aceea dacă eu nasc în timpul concediului de creștere al primului copil?

Alte discuții în legătură

Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil RoxanaFlorina88 RoxanaFlorina88 Buna dimineata! Revin la dvs cu o intrebare la care, momentan, nu am gasit raspuns nicaieri... Ma aflu in concediu de crestere copil pana in luna Octombrie ... (vezi toată discuția)
Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil buna ziua ... mihaelasfr mihaelasfr Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil Buna ziua Sunt in concediu pentru cresterea celui de-al doilea copil (nascuta in 8 oct 2019). Am ramas ... (vezi toată discuția)