avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil Buna ziua ...

Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil
Buna ziua
Sunt in concediu pentru cresterea celui de-al doilea copil (nascuta in 8 oct 2019). Am ramas insarcinata in timpul concediului pentru cresterea primului copil (nascut in 12 ian. 2018), prin urmare concediul s-a prelungit. As dori sa stiu cand ar trebui sa ma intorc la serviciu daca nu m-ar interesa acel stimulent de insertie. Mentionez ca sotul meu nu va sta acasa cele doua luni obligatorii pentru copii (cate una pentru fiecare dintre ei), prin urmare dilema mea este daca trebuie sa revin in octombrie sau in august. Trebuie sa fac cerere pentru concediu fara plata pentru cele doua luni care ii reveneau sotului sau fac o cerere in septembrie ca ma intorc la serviciu incepanad cu luna octombrie? Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 22 Mai 2021
In 9 august 2021, daca tatal nu va sta acasa cele doua luni.

Pentru a reveni la munca cand cel de-al doilea copil va implini 2 ani, trebuie sa faceti cerere pentru concediu fara plata pentru cele doua luni care ii reveneau sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa concediu crestere copil petronela_s petronela_s Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a primi cei 500 roni ca stimulent de insertie, avand in vedere ca fetita mea s-a ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie dupa revenirea din ccc TLarisa TLarisa Buna ziua, Un acest moment eu sunt in concediu de crestere copil. Copilul va implini 2 ani pe 17 oct 2018. Ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)