avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

evacuare cf. art 10333CPC
Buna ziua,
In propriul apartament locuieste o persoana care nu are niciun fel de drept de a locui acolo (nici macar contract de inchiriere). Am urmat caile legale si am ajuns in etapa cu executare silita.
Am depus la executorul judecatoresc documentatia solicitata pe 22 feb 2018 s a obtinut de la Judecatorie Inchierea de executarea silita in data de 09,03,2018 si am fost anuntata ca persoana care locuieste ilegal poate sa mai ramana pana pe 03,05,2018 fara a motiva executorul judecatoresc motivul. Este normal acest termen?
V amultumesc

Alte discuții în legătură

Evacuarea imobilului adjudecat! Davrox Davrox Am participal la o licitatie a unui apartament si am fost declarat adudecatar. Am depus banii si am primit actul de adjudecare. Acum va trebui sa recurg la ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias elenaandra elenaandra Buna ziua, Am o hatarare judecatoreasca definitiva sa primesc o locuinta anl cu chirie. Primaria spune ca nu o poate pune in aplicare deoarece nu mai are ... (vezi toată discuția)
Evacuarea amiabila este de ajuns? mihaxy mihaxy Buna ziua, Sunt intr-o dilema.. mai exact... Am achizitionat un imobil - apartament in urma unei executari silite bancare. Am vazut anuntul de ... (vezi toată discuția)