avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coplatitor decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coplatitor decedat

Buna ziua. Coplatitorul creditului meu ipotecar a decedat. Cand anunt banca e posibil sa se ceara alt coplatitor? Menționez ca salariul imprumutatului a crescut mult din mom împrumut ului pana acum. Am inteles ca exista o asigurare de viata a coplatitorului care acoperă ceva in caz de deces. Ma puteti lămuri va rog? Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare viata incheiata in baza contract de credit underworld underworld Credit de nevoi personale contractat in anul 2007; exista imprumutat, coplatitor si garant. Imprumutatul a decedat in 2008. Coplatitorul s-a dus la societatea ... (vezi toată discuția)
Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)
Credit la bancă - titularul creditului decedat -polita de asigurare de viata in favoarea bancii iolanda15 iolanda15 Buna seara! Tatal meu a decedat la varsta de 68 de ani din cauza unor probleme de sanatate care au evoluat rapid in ultimul an si au condus la deces prin ... (vezi toată discuția)