avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vătămare corporală în accident cu masina de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vătămare corporală în accident cu masina de transport în Germania

Cum procedez, care sunt pasii legali daca am fost vatamat corporal, cu spitalizare în Germania, intr un accident mașină, cu autoturismul care mă transporta contra cost? Cine suporta costurile de spitalizare și transport cu elicopterul la spital? Cum obțin daune financiare, pentru mana fracturata, traume, etc... Sunt pensionat de boala în tara, n am avut asigurare iar șoferul și firma ( romani cu domiciliu in Romania )cU care am discutat despre transportul meu în Germania, nu mi raspund la mesaje...Șoferul roman, a fost vinovat,viteza, vorbit la telefon... nu au fost implicate in accident alte autoturisme sI nu au fost alte persoane vatamate...doar eu. Am avut 1 săptămâna spitalizare în Germania, operatie, tija, gips, nu aud iar scrisul este legătura mea cu exteriorul...Am reușit sa aflu ca masina avea asigurare RCA la City Insurance....Astept cu nerăbdare orice sfaturi și pareri!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
corina rpd, utilizator

Alte discuții în legătură

Daune accident germania ContSters299026 ContSters299026 buna ziua, am fost implicat acum 2 saptamani intr-un accident grav de masina pe autobahn, celalat sofer fiind de vina (neamt) accidentul a avut ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un accident ! SymbolyK SymbolyK In primul rand as dorii sa va spun buna-ziua si ca nu stiu daca am postat unde trebuia ! Si acum sa va povestesc nelamurirea mea ! De 7 zile fratele meu a ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)