avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod Caen pentru intermediere servicii apostila ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod Caen pentru intermediere servicii apostila prefectura

Buna ziua, doresc sa stiu care este Cod Caen pentru intermediere servicii apostila prefectura, deoarece vreau sa deschid un srl cu obiect de activitate traduceri si intermediere servicii apostila prefectura. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cod caen pt. activitate de apostilare documente vasile c. vasile c. Buna ziua. Pt. societatea pe care o detin doresc adaugarea activitatii de apostilare documente. am contract de prestari servicii cu traducatori, dar vreau sa ... (vezi toată discuția)
Caen 4619 florin37 florin37 Buna ziua. Am o SRL care are ca obiect de activitate CAEN 7490 si CAEN 8299. Vreau sa desfasor activitati de intermediere a vanzarii unor utilaje sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)