avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN 4619
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN 4619

Buna ziua.

Am o SRL care are ca obiect de activitate CAEN 7490 si CAEN 8299. Vreau sa desfasor activitati de intermediere a vanzarii unor utilaje sau stocuri de marfa. Utilajele sau stocurile de marfa nu le inregistrez in contabilitatea proprie, prestez doar serviciul de: a gasi clientul, a-i prezenta produsele si conditiile contractuale de vanzare, a face procedurile de livrare(pe cheltuiala vanzatorului) etc. E necesar sa adaug CAEN 4619? Sau pot sa asimilez cu CAEN 8299? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: florin37 , utilizator 14:03, 30 Octombrie 2023
Da, este necesar sa completati obiectul de activitate cu codul CAEN pentru intermedieri.
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)