avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru intermediere comert cu electrice
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru intermediere comert cu electrice

Buna seara,

Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor cereri ferme, iau marfa de la furnizorul meu si o livrez beneficiarului in aceeasi zi. Marfa este reprezentata de: cabluri, prize, UPS-uri, PC-uri, etc.. Asta inseamna ca nu voi tine marfa pe stoc.

Care este cel mai potrivit cod CAEN pentru aceasta activitate?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: grad mihai , utilizator 11:41, 18 Iunie 2021
4619 - Intermedieri în comerţul cu produse diverse
Buna ziua , as dori daca ma puteti ajuta si pe mine pentru a alege codurile corecte.

-Doresc 80% asemanator cu Eugenia04 insa cu mica modificare:
In baza unor cereri ferme(comanda online, printr-un site), iau marfa de la furnizorul meu, o depozitez la mine(fara acces a clientilor la depozit) si o livrez beneficiarului ulterior. Domeniul este tot materiale electrice.

-Pot sa agaug tot pe aceasta firma diferite coduri CAEN pentru Laborator Cofetarie Patiserie?

Astfel incat sa infiintez o firma prin care:
As dori sa pot comercializa si vinde atat prajiturile(produc si vanzare fizic/vanzari printr-o pagina web) dar si materiale electrice (vanzare printr-o pagina web) inasa amandoua sa fie sub aceasi firma !

Multumesc anticipat pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4619 ContSters239798 ContSters239798 Buna seara. Am infiintat o firma noua cu cod caen 4662, am solicitat sa fiu platitor de TVA insa mi se cere spatiu pt depozit (sediul social este la o firma de ... (vezi toată discuția)
Patiserie cofetărie și pizza Iulian48 Iulian48 Buna ziua! Doresc sa înființeze o societate cu urmatorul specific,livrari la domiciliu pizza,iar ulterior sa pot face și patiserie cofetărie cu servirea ... (vezi toată discuția)