avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cam de cate ori se poate da sala la examenul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cam de cate ori se poate da sala la examenul auto?

Buna ziua! Intr-un an cam de cate ori se poate da sala la examenul auto?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Elisabeta Pora , Contabil 21:13, 19 Iunie 2023
Bună ziua! În cazul în care ești declarat ”respins” la proba teoretică (sala), poți susține următoarea verificare după cel puțin 15 zile.
Din moment ce perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică și practică (adică școala auto) este de 1 an de la data absolvirii, poți face calculele și vezi de câte ori poți susține examenul teoretic. Trebuie să ții cont de sărbători, zile nelucrătoare, dar și de obiectivul principal, acela de a deveni posesorul unui permis auto (sau doar a unei alte categorii), adică vei avea de susținut și proba practică (traseul).
De câte ori vrei tu pe perioada valabilității scolii de șoferi (adică 1 an) respectând termenele impuse de lege între examenele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)
Teoria e valabila sau nu la reluarea examenului auto categoria b? malinalare malinalare buna deci daca am picat la traseu sala e valabila sau nu un an de zile?#-o (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)