avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Numere roșii expirate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Numere roșii expirate

Salut, acum un am si ceva de zile un "prieten" A fost prins cu numere expirate si fara permis eu eram cu el in masina si le am explicat că am încercat să îl conving sa se dea jos.. iar eu fiind în dreapta m au intrebat daca am permis si am zis da si m au intrebat daca am condus masina, iar eu nestiind ca masina avea numerele expirate am zis da. Am semnat proces verbal si mi au luat permisul. După câteva luni am primit de la procuror rechzitoriu prin care dispune pentru acel băiat trimiterea în judecată iar la mine renunțare la urmărire penală dar trebuie sa confirme judecătoru. Iar acum o lună și ceva am aflat ca acel băiat o sa aibe proces pe 28 iunie.. intrebarea mea este.. cu permisu meu ce se intampla.. cand mi-l pot lua înapoi? Si e de bine ce a dispus procurorul la mine cu renunțare la up?

Alte discuții în legătură

Numere roșii expirate Iulian111 Iulian111 Salut, acum un am si ceva de zile un \"prieten\" A fost prins cu numere expirate si fara permis eu eram cu el in masina si le am explicat că am încercat să ... (vezi toată discuția)
Proces Iulian111 Iulian111 In urma cu un an un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)