avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces

In urma cu un an un "prieten" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat permisu iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală și pe acel băiat la trimis în judecată. Iar eu in termen de 10 zile trebuia sa primesc de la judecător confirmarea, si ieri am fost la instanta sa intreb ce se intampla de nu am primit nimic. Si mi sa zis ca judecătoru ă uitat sa imi faca dosar separat. Iar eu acum sunt pe dosarul lu ala ca martor si ala are proces abea in iunie.Eu ce pot să fac sa imi iau permisu mai repede?

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Judecatorie Iulian111 Iulian111 In urma cu un an sa intamplat un incident cu o mașină cu numere roșii expirate. Nu conduceam eu conducea proprietaru mașinii dar nu avea permis si m-au ... (vezi toată discuția)
Numere roșii expirate Iulian111 Iulian111 Salut, acum un am si ceva de zile un \"prieten\" A fost prins cu numere expirate si fara permis eu eram cu el in masina si le am explicat că am încercat să ... (vezi toată discuția)