avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecatorie

In urma cu un an sa intamplat un incident cu o mașină cu numere roșii expirate. Nu conduceam eu conducea proprietaru mașinii dar nu avea permis si m-au băgat si pe mine si mie mi-au luat permisu. Iar în urma cu 3 luni am primit de la procuror renunțare la urmărire penală. Am asteptat pana acum o saptamana sa imi vina confirmarea de la judecător ai cand am fost sa ma interesez am aflat ca judecătoru a uitat sa imi faca dosar separat si ma lasat pe dosarul inculpatului. Ce pot face sa rezolv problema si sa imi iau permisu mai repede?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Iulian111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Elena Iordan , Avocat 15:11, 19 Februarie 2018
Avand in vedere ca dumneavoastra ati primit renuntare la urmarirea penala, aveti posibilitatea de a va prezenta la termenul stabilit de instanta in dosar si de a formula o cerere de disjungere a cauzelor.
Doamnă eu nu am nici un termen stabilit.. au uitat sa imi faca dosar si m-au lăsat pe dosarul inculpatului ca martor. In situatia asta ce pot face?
Daca v-a trimis citatie in calitate de martor, va trebui sa va prezentati si veti fi audiat ca martor!
In ce priveste solutia dumneavoastra de renuntare la urmarire penala, va trebui sa invederati in primul rand instante situatia!
Daca nu primiti un raspuns, faceti o cerere organului de urmarire penala pentru a va comunica stadiul dosarului privind renuntarea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces Iulian111 Iulian111 In urma cu un an un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Numere inmatriculare false aici m-a incadrat in procesul verbal desi ele nu-s false EugenConstantinB EugenConstantinB Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)