avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere inmatriculare false aici m-a incadrat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere inmatriculare false aici m-a incadrat in procesul verbal desi ele nu-s false

Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere pana la finalizarea procesului ?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: marian 96 , utilizator 10:48, 28 Februarie 2018
Ce vi s-a retinut, art.334 alin.2 c.p.?
Inca nu stiu,cel mai probabil art 334,nu stiu ce alineat ma explic problema,,,,,Am cumparat o masina de la cineva cu numere de Anglia,nu mi-a spus ca el cu un an in urma a scos numere rosi la ea,ma prins politia si ma acuzat ca circul cu numere false,tin sa specific ca masina apare cu drept de circulatie in anglia cu aceste numere,presupuse false,,,mi-a suspendat permisu pe o perioada nedeterminata si mi-a intocmit dosar penal,,,,mi-a dat dovada fara drept de circulatie si inca o dovada ca mi a retinut numere de anglia,,,,,nu m au chemat ei la politie eu am fost sa dau o declaratie unde am fost audiat ca martor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vi s-a eliberat dovada fara drept de circulatie, probabil sunteti incadrat la art. 334 alin. 2 c.p.
Din pacate pentru dvs, cate dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Aveti dreptul sa va interesati de stadiul cercetarilor.
Salut ce ai mai rezolvat in aceiasi situatie sunt si eu????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Am condus un autovehicul neînmatriculat, cu numere false. ce se va întâmpla în continuare? Ciocan Viorel Ciocan Viorel Bună seara. Am și eu o întrebare să mă ajute cineva dacă se poate. Astazi am vrut să achiziționeze o mașină care nu era înmatriculată,deci nu avea ... (vezi toată discuția)