avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am condus un autovehicul neînmatriculat, cu numere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am condus un autovehicul neînmatriculat, cu numere false. Ce se va întâmpla în continuare?

Bună seara.
Am și eu o întrebare să mă ajute cineva dacă se poate. Astazi am vrut să achiziționeze o mașină care nu era înmatriculată,deci nu avea numere,voiam să o probez și i-am pus niște nr de pe o mașină cu gândul să o probez pe un drum public,nu stiu ce a fost in capul meu.

Nu am făcut 100m și mă oprit un echipaj de aici tot calvarul nu îmi venea să cred că pot avea un asemenea ghinion. Evident că am oprit. Mi-a fost retinut permisul tablele false au fost ridicate dosar evident că va urma.

Intrebarea mea este vă rog cine stie să mă lămurească, am inteles că pot obține o dovadă pe care trebuie in fiecare lună să o reinoiesc până la soluționarea cazului care poate dura și peste un an până vă ajunge dosarul pe rol.

Evident că voi primi cu suspendare in cel mai rau caz sau in folosul comunitati .Pe mine m-ar interesa dacă a trecut cineva prin o asemenea situație ce se va intampla și cum se procedează cu această dovadă. Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. de art. 334 alin. 2 c.p.
Vi s-a eliberat dovada fara drept de circulatie si cat dureaza cercetarile aveti dreptul de conduce suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere retinut Gabi oancea Gabi oancea Cum imi pot redobandi permisul mentionez ca am fost oprit in trafic de catre organul de control.si am fost depistat conducand autoturism numere rosi expirate ... (vezi toată discuția)
Numere inmatriculare false aici m-a incadrat in procesul verbal desi ele nu-s false EugenConstantinB EugenConstantinB Daca au trecut 90 de zile de la data cand mi-a dat dovada fara drept de circulatie si mi-a deschis dosarul penal,pot sa merg sa-mi iua permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Oprit de poliție, ajutor Paul818 Paul818 Buna seara! Un văr a fost oprit de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost de 0,43 % și apoi dus la IML. Ideea e că a trecut ... (vezi toată discuția)