avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFI/indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFI/indemnizație creștere copil

Buna dimineata, as dori să vă întreb : urmează sa intru in CCC si dețin un PFI ( ( activitate medicală ) din câte am aflat nu este nevoie să-l suspend atâta timp cât nu voi realiza venituri mai mari de 3750 lei , întrebarea este : eu nu trebuie sa depășesc acest plafon de 3750 de lei din momentul in care intru in CCC sau de la începutul anului 2018? mai pe scurt eu am avut venituri din PFI de la începutul anului ce depășesc suma de 3750 de lei ( din contracte mai vechi) , plafonul impus nu trebuie depășit din momentul in care intri in CCC??

Alte discuții în legătură

Pfi -concediu de creștere copil DGabrielaM DGabrielaM Buna seara , as dori să vă întreb : urmează sa intru in CCC si dețin un PFI ( ( activitate medicală ) din câte am aflat nu este nevoie să-l suspend ... (vezi toată discuția)
Pfi suspendare DGabrielaM DGabrielaM Buna seara, dețin un PFI ( activitate medicală -asistent medical) si urmează sa intru in concediu creștere copil dar nu de pe urma PFI-lui ( sunt si ... (vezi toată discuția)
Indemnizație ELA'S ELA'S Buna ziua , Sunt in concediu de creștere copil (CCC) de un an de zile si urmează sa înființez o firma in care vor fi administrator si asociat ... (vezi toată discuția)