avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Data incasare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Data incasare

Buna ziua!. Am urmatoarea speta, daca ma puteti ajuta.
Un debitor a fost executat in data de 30 martie 2018 de catre Birou executor. Suma poprita a fost virata de catre executor in data de 20 aprilie 2018. In calitate de creditor, cand consider incasata suma: la data cand a fost executat debitoul sau data cand am incasat efectiv suma. Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Data incasare economist7 economist7 Buna ziua!. Am urmatoarea speta, daca ma puteti ajuta. Un debitor a fost executat in data de 30 martie 2018 de catre Birou executor. Suma poprita a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire in fiinta impotriva tertului auras2013 auras2013 In martie 2011 am validat definitiv si irevocabil o poprire impotriva tertului care a fost obligat sa-mi plateasca direct suma poprita, intr-o actiune de ... (vezi toată discuția)
Executare silita, sume poprite nevirate creditorului de catre executor LUCAT LUCAT Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema.Am un credit neplatit la timp. Banca creditoare a introdus actiune la instanta, s-a emis hotarare definitiva de ... (vezi toată discuția)