avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Informare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Informare

Buna ziua am trimis un colet in anglia la un cetatean si nu am mai primit bani dupa acea
primesc un mesaj ca nu sa putut trasfera suma de 345 euro din cauza ca contu are limita de transfer 500 de euro si ca daca sunt de acord sai rambursez 150 euro o sami trimita 500 euro zis si facut iam trimis 150 euro si am asteptat sami puna bani in cont seara pe la 9 si ceva primesc un mesaj ca sa produs o eroare la banca si ca trebuie sai mai trimit inca 200 euro finca a fost trimis 700 euro in loc de 500 a doua zi am fost la banca sa opresc transferu surpriza bani au fost loati si am in momentu de fata o paguba de 527 euro cum Ii pot recupera sau ce pot face
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Sorin 94, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune oanalumi oanalumi Buna ziua, acum doua saptamani, pe 31.07.2015 am trimis pompa de injectie de la masina la reparat, la o firma pe care am gasit-o pe net, din Falticeni. Am ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)