avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie incadrare in MAI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie incadrare in MAI

Buna ziua,

Incepand cu data de 01.05.2018 voi fi incadrata cadru militar in MAI. Pana la 30.04.2018 lucrez in mediul privat, beneficiind de la 27.02.2018 de stimulent de insertie.

As dori sa stiu care este procedura de urmat pentru a beneficia in continuare de stimulent de insertie. Incadrarea mea in MAI are la baza un ordin de numire in functie, care este insa confidential. Asadar, ce fel de document ar trebui sa prezint in acest caz AJPIS?

De asemenea, detin titlul stiintific de doctor in domeniul in care urmeaza sa prestez activitatea profesionala in cadrul MAI. Cum se procedeaza pentru a beneficia de indemnizatia prevazuta in lege?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc fractiune luna Trica_xx Trica_xx Buna ziua, In perioada 16.06.2016-26.01.2018 am beneficiat de CCC si indemnizatie pentru cresterea copilului, reluarea activitatii profesionale facandu-se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie doctorat in 2018 Sorina19 Sorina19 Buna ziua, Incepand cu 2018 angajatilor care au indemnizatia de doctorat li se va majora aceasta, odata cu majorarea salariului minim brut pe tara??sau doar ... (vezi toată discuția)
Plata spor doctorat Dana20062010 Dana20062010 Buna ziua! Va rog, daca puteti sa-mi oferiti informatii legate de remunerarea in cazul detinerii titlului de doctor Precizez urmatoarele Sunt cadru ... (vezi toată discuția)