avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea pe strada cu sens unic.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea pe strada cu sens unic.

Buna ziua,

pe o strada cu sens unic, unde exista loc de 1 banda = 1 masina sa circule si 1 masina sa fie parcata la bordura, pe ce parte a sensului de mers trebuie realizata parcarea autovehiculelor? Pe dreapta la trotuar sau pe stanga la trotuar? Va rog sa ma ajutati cu acest raspuns si cu suportul legal al acestuia, in cazul in care este reglementat.
Mentionez, ca de la Primarie / departamentul de amenajare a drumului am primit confirmarea ca NU exista locuri de parcare infiintate sau aprobate pe acea strada, de aceea momentan nu intra in atributiile lor.
Insa partea pe care sa se parcheze este un subiect de neintelegeri intre vecini, si genereaza chiar blocaje (exemplu: un vecin parcheaza pe stanga altul pe dreapta aproape in paralele si astfel nu se mai poate trece).

Va multumesc, o zi frumoasa :)

Alte discuții în legătură

Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)