avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere duplicat certificat deces Grecia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere duplicat certificat deces Grecia

Buna ziua,mama este a decedat in Grecia acum cativa ani. Precizez ca era atat cetatean grec cat si cetatean roman. As vrea sa stiu urmatoarele; -cum pot obtine certificatul ei de deces+celelalte acte care sa ii justifice moartea?!nu fost la inmormantarea ei,nu am fost chemata de sotul ei,ba chiar am fost acolo si nu mi s-a dat voie sa o vad)In fine,e mai.complicat. Ma intereseaza doar sa stiu procedura. As mai vrea sa stiu prin ce proceduri legale(si daca eu,in calitate de fiica le pot solicita si cum,unde)se poate face deshumarea unei persoane;deshumarea care sa arate ca persoana din cosciug este cine se spune ai fi si daca exista substante interzise/otravuri in corpul ei. Imi cer scuze ptr incoerenta! Multumesc

Alte discuții în legătură

Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului ... camiluncan camiluncan Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului la data decesului. Notarul a scris la BCR și a primit un extras la data când a trimis ... (vezi toată discuția)
Succesiune ralujo ralujo Buna ziua, Parintii mei s-au divortat acum 20 de ani. Eu si fratele am ramas in grija mamei. Din nefericire relatia dintre noi si mama nu a fost tocmai ... (vezi toată discuția)
Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)