avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fals in acte publice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fals in acte publice

Sotul meu s-a separat de noi plecand de acasa, si a dat pierdute sau furate actele masinii pe care o detinem impreuna, in Monitorul Oficial. Acest lucru este total fals, actele si cheile masinii ramanand acasa, la domiciliul conjugal. Ulterior, a comandat un alt rand de chei cu care a venit si a luat masina din fata blocului, fara sa ma anunte de acest lucru. Vreau sa stiu daca este legal ce-a facut, daca se poate considera furt si mai ales publicarea cu buna stiinta a pierderii sau furtului actelor in M.O , desi este o minciuna.

Alte discuții în legătură

Acte publicate in monitorul oficial Mihaela Stefan Mihaela Stefan Sotul meu s-a separat de noi plecand de acasa, si a dat pierdute sau furate actele masinii pe care o detinem impreuna, in Monitorul Oficial. Acest lucru este ... (vezi toată discuția)
Masina poate fi declaratta furata? midnightk midnightk Buna seara. Ma confrunt cu o problema. Am parasit domiciliul conjugal in urma cu 3 saptamani, urmand in curand actiunea de divort. La plecare am luat una ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de furt? danyx danyx sal si la multi anii . am o firma impreuna cu o alta persoana la care avem doua masini . una este a fimei si una am loato de la un prieten imprumut eu . ... (vezi toată discuția)