avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită timp executare
Discuție deschisă în Executare silită

timp executare

In cat timp de la depunerea actelor un executor trebuie sa intreprinda actiune de executare, am introdus de 2 sapt. actele si inca nu a cerut executorul incuvantarea executarii silite.
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 18:40, 30 Octombrie 2009
Depinde, sunt executori ...si executori...:)
Poate executorul deja efectueaza demersuri pentru incuviintarea inceperii executarii silite de catre instanta.Mai aveti putina rabdare...
daca inca nu a cerut incuviintarea sunt doua variante:
1- ori are mult de lucru si nu are timp (putin probabil:
2- ori se cunoaste cu debitorul si mai intarzie procedura
Daca executorul intarzie in mod deliberat procedura, pana unde poate merge cu aceasta intarziere? Exista un termen legal?
Doar de 2 saptaman astepti? Eu am titlul la executor din iunie 2008 X-(. Rabdare si tutun #-o
Totusi, poate spune cineva care este termenul legal de raspuns?

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita ContSters75393 ContSters75393 Ce inseamna de fapt incuviintarea executarii silite ?Cam ce tip de proceduri se desfasaoara in acest tip de proces(contestatie la executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala sau nu? MariaB24 MariaB24 Buna ziua, Am o problema la care as dori un sfat de la o persoana specializata. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la un IFN, suma era de ... (vezi toată discuția)
Reluare executare silita. Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Impotriva mea s-a declansat executarea silita , obtinandu-se o incuviintare a instantei in acest sens in 2017. In 2019, executarea silita a fost ... (vezi toată discuția)