avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua dosare penale , care sunt sansele la suspendare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua dosare penale , care sunt sansele la suspendare?

Pe data de 8 februarie mi a fost retinut permisul de conducere cu o alcoolemie de 0,46 , 0,96 prima proba de sange 0,80 a doua proba de sange . Astazi pe data de aprilie am fost oprit de un echipaj de politie rutiera cu viteza de 88 km/h intr o zona cu limitare 70 in conditiile in care eu aveam permisul suspendat . Pentru prima fapta nu s a stabilit nimic inca iar pentru cea de a doua astept sa fiu chemat la audieri . Ce intorsatura pot avea lucrurile ? E vreo sansa sa nu primesc cu executare?
Da, sunt sanse sa nu primiti cu executare, infractiunile sunt concurente. Asigurati-va apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)