avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pașaport, buletin nou căsătorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pașaport, buletin nou căsătorie

Pe 12 mai o sa am cununia civilă, iar la începutul lui Iunie am rezervată vacanța in Turcia. Cu noile reglementări din luna Martie, am înțeles ca nu se mai acorda buletine și Pașapoarte la urgentă, perioada de așteptare fiind de 30 zile, in consecință nu voi avea timp sa le schimb. Întrebarea mea este, pot trece granița in Bulgaria și Turcia (cu mașina) folosind pașaportul cu numele vechi (buletinul probabil va fi tăiat de ofițerul stării civile)?

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Ieșire din tara imediat după căsătorie danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Peste câteva zile am nuntă și imediat după nuntă avem plătită o vacanta in Grecia. Problema este că soția trebuie sa ia numele meu de ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii dupa casatorie Mona121 Mona121 Intr-o saptamana uremaza sa ma casatoresc si imi voi schimba numele. La stare civila urmeaza sa imi perforeze buletinul(nu stiu in baza care-i legi) ca sa nu ... (vezi toată discuția)