avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe un bun inexistent: vreau să radiez ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe un bun inexistent: vreau să radiez mașina dată la fier vechi din 2005, dar de la finanțe m-au trimis la executor. Ce pot face în situația aceasta?

Buna ziua.Am un sechestru din 2014 pe o masina pe care am dat-o la fier vechi in 2005, dar nu am radiat-o pana in prezent. Vreau sa radiez masina, numai ca cei de la finante m-au trimis la executorul care a pus sechestrul si acolo m-i s-a spus ca nupoate ridica sechestrul, cu toate ca am dovedit cu acte ca masina nu mai este. Ce pot face in situatia aceasta ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:52, 25 Aprilie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prezentati situatia de fapt executorului judecatoresc, care ar trebui sa constate incetarea executarii silite in aces caz, pe considerentul imposibilitatii de valorificare a bunului respectiv.
Am fost la doamna executor, iar dansa mi-a transmis ca nu poate ”distruge” dosarul si sa ridice sechestrul, pana nu ii platesc cei 4900 lei datorati din 2014.
Mai asteptati inca cativa ani (macar 3 consecutivi) in care sa nu va atentioneze de datorie si atunci datoria se prescrie si se anuleaza sechestrul. Dar nu pricep cu ce va supara? Eu m-am trezit cu un trabant dus la remat de mine personal ca il mostenesc. L-am radiat la mostenire. Deci poate ramane in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire si sechestru. blalexandrubv blalexandrubv Buna ziua. Am o mașină data la fier vechi din 2005 pe care nu am radiato. In 2014 executorul a pus sechestru pe autoturismul respectiv. Câteva plăți s-au ... (vezi toată discuția)
Masina sub sechestru Dragonflyidt Dragonflyidt Acum trei luni am cumparat o masina. Am facut contract de vanzare-cumparare, masina este inscrisa pe numele meu la financiar si platesc impozit pentru ea. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)