avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie la ambasada romaniei din Dubai
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie la ambasada romaniei din Dubai

Buna ziua,
Am cunoscut o fata din filipine acum 3 ani si vrem sa ne casatorim. Fata (25 ani) e de 2 ani in Emirate (lucreaza acolo) deci are rezidenta in Emirate iar eu (28 ani) locuiesc in Germania din 2015. Intrebarea mea este daca ne putem casatori la ambasada romaniei din Emirate. Va rog frumos sa ne ajutati cu raspunsuri deoare ce cei de la consulat nu raspund la telefon si nici la email. Ce acte ne trebuiesc pentru casatoria la ambasada , si unde trebuie sa facem certificatul medical avand in vedere ca este valabil doar 14 zile.
Va multumesc anticipat cu stima si respect
Valentin Bale
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Valibale, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua numele meu este ionut m-am casatorit in filipine cu ... IonutDragota IonutDragota Buna ziua numele meu este Ionut m-am casatorit in Filipine cu o fata de cetatenie filipineza eu locuiesc in Romania dupa casatorie sotia mea a plecat in ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Separatie de bunuri la casatorie rodicatimu rodicatimu Buna.As dori informatii cu privire la regimul Separatiei de bunuri.Cine poate sa intocmeasca acest document?Notarul,avocatul sau un jurist?Unde pot sa ... (vezi toată discuția)